Plavi gol 2018

Dragi prijatelji,

Posle sjajnog sportskog vikenda i divnog turnira u basketu 3na3, spremamo još jedan sportski vikend, ovog puta sedmi turnir u malom fudbalu „PLAVI GOL“. Udruženje za borbu protiv dijabetesa grada Beograda Plavi Krug vas poziva da uzmete učešće na turniru, koji će se održati 16.06.2018 sa početkom u 10h na terenima SPORTSKOG SELA SAVSKI VENAC, Deligradska b.b. 

Kao i svake godine cilj je da se podigne svest o značaju fizičke aktivnosti, razmene iskustva i da se dobro zabavi u društvu mladih boraca koji žive sa dijabetesom kao i prijatelja Udruženja. Na turniru se može izmeriti i nivo šećera u krvi, krvni pritisak kao i porazgovarati sa aktivistima Udruženja i dobiti savet za svakodnevne aktivnosti i dobru regulaciju dijabetesa. Takođe, jedna od ciljeva turnira je i sakupljanje finansijskih sredstva za plaćanje redovnih mesečnih troškova Udruženja (kirije, računa za struju, telefon, internet...).

Sve informacije možete dobiti na 064/855-05-78 osoba za kontakt Aleksandar Opačić ili na mail  Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli , a zvanični poziv možete preuzeti ovde.

Plavi Krug na Facebook-u
LinkedIn
YouTube kanal
Pratite nas na Twitteru