Vesti

LETO JE STIGLO!

  • July 14, 2013
  • 1 min read
LETO JE STIGLO!

Poslednja predavanja u PLAVOM KRUGU u letnjem ciklusu

Dragi naši,

Kao što vidimo, leto je stiglo, a time i pauza u radu PLAVOG KRUGA U AVGUSTU. Poslednja predavanja su 15.07. ZNAČAJ SAMOKONTROLE predavač Olivera Opačić i 22.07. RADIONICA BROJANJE UH predavač Stela Prgomelja, stoga pozivamo sve koji su propustili ova sjajna predavanja da dođu. Sa predavanjima PONEDELJKOM u19h nastavljamo od 1. septembra.

PSIHOLOŠKO SAVETOVALIŠTE koje radi svakog UTORKA od 19h takođe neće raditi tokom avgusta meseca, za sve informacije ili hitne konsultacije možete pisati na [email protected].
Takođe želimo da vas obavestimo da je izašao novi broj časopisa DIJABETES I MI i da besplatan primerak možete dobiti u našim prostorijama ili ga kupiti na prvom kiosku.

Za sve aktiviste PLAVOG KRUGA od 18 do 30 godina organizujemo DRUGI TRANZICIONI VIKEND u Arilju od 30/7 do 04/08/2013.A vikend smo posvetili razvijanju veština koje aktivisti nemaju, odnosno širenje svojih veština drugima, naravno sa primesom SAMOKONTROLE.

ZA AVGUST PLANIRAMO PRVI TURNIR U ODBOJCI NA PESKU, ali o tome ćemo vas dodatno obavestiti, ako imate ideju za naziv turnira molimo vas da nam pišete na [email protected].