Vesti

PLAVI KRUŽIĆ iznenađenja!

  • September 21, 2013
  • 2 min read
PLAVI KRUŽIĆ iznenađenja!

Draga deco i roditelji,

Posle letnje pauze vraćamo se sa puno zanimljivosti i iznenađenja kako za decu, tako i za roditelje.  Prvo druženje je zakazano za subotu, 28.9., od 10 do 13h. Imaćete priliku da čujete sve u vezi projekta koji realizujemo u saradnji sa KK Partizan i kako će baš vaše dete moći da igra i trenira košarku sa igračima Partizana i drugim slatkišima. Očekujemo vas u što većem broju u prostorijama udruženja Plavi krug. Sve informacije možete dobiti na 060/5678035

Iako je tek septembar mesec PLAVI KRUŽIĆ se priprema za Novogodišnje praznike! Otvaramo likovni konkurs za sve “slatkiše” uzrasta od 3 do 16 godina, na temu DIJABETES, JA i NOVA GODINA. Za tri najlepša i najkreativnija rada obezbeđene su nagrade. Učestvujte, crtajte, zabavite se! Dobro došli su radovi iz svih gradova Republike Srbije. Radove šaljite do 14.10.2013. na adresu udruženja PLAVI KRUG, Bulevar Zorana Đinđića 129., 11070 Novi Beograd., one najbolje očekuju nagrade i videćete šta još zanimljivo planiramo sa najlepšim crtežima.

Koliko je socijalna inkluzija bitna, pogotovu deci sa dijabetesom pokušavamo da prikažemo kroz projekte, druženja i aktivnosti koje tim Plavog kružića već punih godinu dana organizuje. Nadamo se da će nam se novi članovi pridružiti i da ćemo zajedničkim snagama nastaviti sladak život sa dijabetesom.

Vaš PLAVI KRUŽIĆ

likovni konkurs