Vesti

JUBILARNI DESETI HUMANITARNI TENISKI TURNIR POZNATIH

  • October 2, 2013
  • 2 min read
JUBILARNI DESETI HUMANITARNI TENISKI TURNIR POZNATIH

Teniski centar „Novak“ će ponovo ugostiti  brojne poznate ličnosti  na jubilarnom desetom humanitarnom Hugo Boss čelendžer teniskom turniru poznatih, koji se održava za vikend, 5. i 6. oktobra.

Izuzetan teniski doživljaj, sjajna zabava i druženje, razna iznenađenja i nagrade za publiku i ovoga puta će dočekati brojne posetioce sportsko-zabavnog programa turnira, koji će okupiti do sada najveći broj poznatih ličnosti naše javne scene koji rekreativno igraju tenis. Posebno važan deo programa je i održavanje „Imlek Mini-Tennis Open“ turnira za decu do 10 godina, koju će organizator turnira poznatih prirediti u saradnji sa Teniskom Asocijacijom Srbije (Tennis 10 S).

Drugi put zaredom, humanitarni fond turnira posvećen je Udruženju za borbu protiv dijabetesa „Plavi krug“. Udruženju koje je za nešto više od tri godine proverilo preko 40,000 sugrađana, uvelo jedinu kontinuiranu edukaciju o dijebetesu, pokrenulo prvo psihološko savetovalište i organizovalo grupu podrške roditeljima dece obolele od dijabetesa „Plavi kružić“.

Mečevi oba dana turnira poznatih i mini-tenisa biće igrani od deset sati ujutru do osam uveče, tokom kojih će aktivisti „Plavog kruga“ za sve posetioce organizovati besplatno preventivno testiranje šećera u krvi i proveravati rizik od nastanka dijabetesa.

Udruženje „Plavi krug“  i organizatori Teniskog turnira poznatih ličnosti pozivaju sve ljubitelje tenisa da posete Centar „Novak“ ovog vikenda, gde će moći da uživaju u teniskim bravurama poznatih ličnosti i sjajnom zabavnom programu, i istovremeno pokažu da brinu o svom zdravlju