Vesti

Lakše vođenje dnevnika uz SmartPix

  • July 6, 2012
  • 1 min read
Lakše vođenje dnevnika uz SmartPix

Od sada možete u prostorijama Plavog Kruga za samo nekoliko minuta dobiti detaljan pregled podataka sa vašeg Accu-check aparata.

SmartPix je uređaj pomoću koga se vaš Accu-check aparat za merenje šećera ili insulinska pumpa mogu povezati na računar i preneti sve podatke upisane u proteklom periodu, a najviše do tri meseca unazad. Postoji mogućnost iscrtavanja grafika prosečnih vrednosti glikemija po danima ili satima za željeni vremenski period što omogućava da se lako uoče anomalije u glikoregulaciji i blagovremeno po potrebi izvrše korekcije dnevnih doza terapije.

Svakog radnog dana od 10 do 17 sati možete u prostorijama Udruženja da izvršite očitavanje podataka sa vašeg uređaja. Podržani su modeli Accu-Chek Active, Aviva/Aviva Nano/Combo/Expert, Compact/Integra/Compact Plus, Go, Mobile, Performa/Performa Nano/ Performa Combo/Performa Expert, Voicemate Plus, Pocket Compass, Advantage, Comfort, Sensor, D-TRONplus, Disetronic D-TRON (plus), Spirit/ Spirit Combo. Za prikaz podataka neophodno je da su datum i vreme pravilno podešeni.

 

Uskoro ćemo biti u mogućnosti za očitavanje podataka i sa Bayer aparata i Medtronic insulinskih pumpi.

Prethodna objava