Vesti

Prolećni festival zdravlja

  • March 15, 2014
  • 1 min read
Prolećni festival zdravlja

27. i 28. marta će se u Domu Omladine u Beogradu (Makedonska 22) održati Prolećni ‘Lilly’ Festival zdravlja, ove godine pod sloganom ‘Pronađi meru! Budi umeren u svemu!’. Kao i ranijih godina, Plavi Krug će učestvovati na ovom festivalu.

Na manifestaciji će učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, wellness i banjski centri, etno sela, svi oni koji se bave zdravom ishranom, zvaničnom i alternativnom medicinom. Na četiri nivoa Doma Omladine biće štandovi preko 70 izlagača. Zainteresovani građani moći će da obiđu štandove i posavetuju se sa izlagačima o održavanju dobre forme, zdravstvenog stanja i lepote. Na nekoliko štandova za građane će biti organizovani besplatni pregledi opšteg zdravstvenog stanja, merenje nivoa šećera u krvi i pritiska, vida, indeks telesne mase i drugi.

Detalje o predavanjima i prezentacijama na bini festivala možete pogledati na web stranici www.festival-zdravlja.com . Festival će za posetioce biti otvoren od 10 časova. Ulaz je besplatan.