Vesti

Treći maraton i trka podrške osobama sa dijabetesom

  • October 15, 2014
  • 2 min read
Treći maraton i trka podrške osobama sa dijabetesom

Dragi “slatkiši”, ljubitelji trčanja, rekreacije i zdravog načina života,

I ove godine, treći put za redom, povodom obeležavanja Svetskog dana dijabetesa, organizujemo Plavi Krug oko Ade, maraton i trku podrške za osobe sa dijabetesom.

Start maratonske trke je u 10h kod kafića Sunset (na Makiškoj strani Ade), gde će biti postavljena startna kapija. Registracija i okupljanje maratonaca je kod Bandžija i za njih je obezbeđen vozić koji kreće u 9:45 i vozi ih na Makišku stranu Ade kako bi otpočeli trku. Trčaće se ukupno 5,5 krugova, odnosno 42.195 metara i cilj maratonske trke je kod Bundžija. Svi zainteresovani maratonci se mogu prijaviti putem e-maila [email protected].

Trka podrške će početi u 12h kod Bandžija, a krug možete istrčati, obići na rolerima ili prošetati. Sa zagrevanjem počinjemo u 11:30 uz dobru muziku i druženje. Najmlađi članovi Plavog kružića će nam se pridružiti i u 12h ćemo zejedno napraviti jedan #PlaviKrugOkoAde

Ovim putem Vas pozivamo da dođete i da kroz rekreaciju i zabavu date svoju podršku osobama koje žive sa dijabetesom. Dođite da se družimo, trčimo, vozimo rolere i zajedno vežbamo.

Tok manifestacije možete pratiti i preko našeg Facebook događaja, a pozivamo vas da koristite i hastag #PlaviKrugOkoAde