Vesti

Plavi gol 2016

  • June 13, 2016
  • 2 min read
Plavi gol 2016

Dragi prijatelji,

Posle sjajnog sportskog vikenda i divnog turnira u basketu 3na3, spremamo još jedan sportski vikend, ovog puta TURNIR U MALOM FUDBALU – PLAVI GOL, pozivamo Vas da, kao prijatelj Udruženja za borbu protiv dijabetesa grada Beograda – Plavi krug, uzmete učešće.

Kako bi se rad Udruženja nastavio, neophodno je da se sakupe finansijska sredstva za plaćanje redovnih mesečnih troškova (kirije, računa za struju, telefon, internet…).redovne akcije koje se sprovode u prostorijama, koje su postale pravi dom osoba obolelih od dijabetesa, KONTINUIRANA EDUKACIJA za osobe sa dijabetesom, PONEDELJKOM u 19h, a PLAVI KRUŽIĆ grupa podrške roditeljima dece obolele od dijabetesa sa uspehom organizuje mesečna druženja. Prostorije Udruženja su otvorene svim osobama koje boluju od dijabetesa tip 1 ili tip 2 kao i onima koji žele da se informišu, edukuju i provere faktor rizika za dobijanje dijabetesa, krvni pritisak ili da porazgovaraju sa edukovanim osobljem.

Turnir na koji Vas pozivamo će se održati 18.6.2016. sa početkom u 10h na terenima SPORTSKOG SELA SAVSKI VENAC, Deligradska b.b. Kotizacija za učešće na turniru za ekipu 4+1 je 5000 dinara za fizička lica, odnosno 10000 dinara za kompanije.

Sve informacije možete dobiti na 060/312-39-50 osoba za kontakt Aleksandar Opačić.