Vesti

Plavi gol 2018

  • June 7, 2018
  • 1 min read
Plavi gol 2018

Dragi prijatelji,

Posle sjajnog sportskog vikenda i divnog turnira u basketu 3na3, spremamo još jedan sportski vikend, ovog puta sedmi turnir u malom fudbalu „PLAVI GOL“. Udruženje za borbu protiv dijabetesa grada Beograda Plavi Krug vas poziva da uzmete učešće na turniru, koji će se održati 16.06.2018 sa početkom u 10h na terenima SPORTSKOG SELA SAVSKI VENAC, Deligradska b.b. 

Kao i svake godine cilj je da se podigne svest o značaju fizičke aktivnosti, razmene iskustva i da se dobro zabavi u društvu mladih boraca koji žive sa dijabetesom kao i prijatelja Udruženja. Na turniru se može izmeriti i nivo šećera u krvi, krvni pritisak kao i porazgovarati sa aktivistima Udruženja i dobiti savet za svakodnevne aktivnosti i dobru regulaciju dijabetesa. Takođe, jedna od ciljeva turnira je i sakupljanje finansijskih sredstva za plaćanje redovnih mesečnih troškova Udruženja (kirije, računa za struju, telefon, internet…).

Sve informacije možete dobiti na 064/855-05-78 osoba za kontakt Aleksandar Opačić ili na mail bojana.markovic@plavikrug.org, a zvanični poziv možete preuzeti ovde.