Vesti

Plavi gol 2019

  • June 6, 2019
  • 1 min read
Plavi gol 2019

Dragi prijatelji,

Posle sjajnog sportskog vikenda i divnog turnira u basketu 3na3, spremamo još jedan sportski vikend, ovog puta osmi turnir u malom fudbalu „PLAVI GOL“. Udruženje za borbu protiv dijabetesa „Plavi Krug“ vas poziva da uzmete učešće na turniru, koji će se održati 16.06.2019 sa početkom u 10h na fudbalskom terenu na Adi Ciganliji.

Kao i svake godine cilj je da se podigne svest o značaju fizičke aktivnosti, razmene iskustva i da se dobro zabavi u društvu mladih boraca koji žive sa dijabetesom kao i prijatelja Udruženja. Na turniru se može izmeriti i nivo šećera u krvi, krvni pritisak kao i porazgovarati sa aktivistima Udruženja i dobiti savet za svakodnevne aktivnosti i dobru regulaciju dijabetesa. Takođe, jedna od ciljeva turnira je i sakupljanje finansijskih sredstva za plaćanje redovnih mesečnih troškova Udruženja (kirije, računa za struju, telefon, internet…).

Sve informacije možete dobiti na 064/855-05-78 osoba za kontakt Aleksandar Opačić ili na mail bojana.markovic@plavikrug.org

Zvanični poziv možete preuzeti ovde

Vidimo se na terenu!

Prethodna objava

Sledeća objava

2 Comments

  • hello!,I like your writing so a lot! share we keep up a correspondence extra about your article on AOL? I need a specialist on this space to solve my problem. May be that is you! Taking a look forward to peer you.

  • 好文章!你的文章对我帮助非常大。谢谢!你觉得可以吗?我想把你的文章分享到我的网站:
    gate io 交易 所

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *