Vesti

Dijabetes Open 2019

  • September 12, 2019
  • 2 min read
Dijabetes Open 2019

Dragi prijatelji,

 

Pred nama je još jedan u nizu, sada već tradicionalnih sportskih dešavanja Plavog kruga, teniski turnir – DIJABETES OPEN. Plavi krug organizuje ovu vrstu sportske manifestacije u saradnji sa Teniskom Akademijom Tipsarević uz podršku Teniskog saveza Beograd.

Turnir će se održati 28. i 29.septembra.2019. na terenima Teniske Akademije Tipsarević  sa početkom od 12h(28.09.) i 10h(29.09.).

Ovim putem pozivamo sve ljubitelje tenisa, kao i sporta i zdravog načina života uopšte, da se prijave, dođu i podrže naš rad i osobe sa dijabetesom.


Prijave za turnir se vrše putem e-maila
dijabetesopen@tipsarevicacademy.com

U prijavi je potrebno poslati :

1. Ime i prezime

2. Godina rođenja

3. Pol

4. Nivo tenisa:

– Rekreativac

–  Aktivan igrač

–  Totalni početnik

Prijava je obavezna, kotizacija iznosi 1000 dinara. Prijave se mogu izvršiti do 26.09.2019. do 15h.

Kao i svake godine cilj je da se podigne svest o značaju fizičke aktivnosti, razmene iskustva i da se dobro zabavi u društvu mladih boraca koji žive sa dijabetesom kao i prijatelja Udruženja. Na turniru se može izmeriti i nivo šećera u krvi i porazgovarati sa aktivistima Udruženja i dobiti savet za dobru regulaciju dijabetesa. Takođe, jedna od ciljeva turnira je i sakupljanje finansijskih sredstva za plaćanje redovnih mesečnih troškova Udruženja (kirije, računa za struju, telefon, internet…).

Pozivamo sve prijatelje koji žele da nas podrže kao i one koji žele da učestvuju u turniru da nam se pridruže na našoj sportskoj manifestaciji.

Zvanični poziv možete preuzeti ovde.

 

 

Unapred zahvalni na podršci,

Aktivisti Plavog kruga i Teniska Akademija Tipsarević

Sledeća objava