Vesti

Plavi gol – turnir u malom fudbalu

  • June 16, 2023
  • 2 min read
Plavi gol – turnir u malom fudbalu

Sa velikim uzbuđenjem vas pozivamo na naš jubilarni deseti turnir u malom fudbalu “Plavi gol” koji će se održati 24. juna sa početkom u 10h na terenu sportske hale Comtrade (Savski nasip 7).

Kotizacija za učešće na turniru za ekipu 4+1 je 5.000 dinara za fizička lica, odnosno 10.000 dinara za kompanije. Vaš tim možete prijaviti do 22.06.


Kao i svake godine, deseti “Plavi gol” ima za cilj podizanje svesti o značaju fizičke aktivnosti, razmenu iskustava i dobro druženje u društvu boraca koji žive sa dijabetesom kao i prijatelja Udruženja, a ujedno i prilika da se svi zajedno radujemo sportskom duhu, timskom radu i fer-pleju.


Pozivamo sve fudbalske entuzijaste, nezavisno od nivoa iskustva, da nam se pridruže na terenu i pokažu svoje veštine. Obeležite 24. jun u svojim kalendarima i budite deo ovog posebnog događaja. Vaš doprinos će nam omogućiti da nastavimo da pružamo podršku osobama sa dijabetesom, budući da se sredstva prikupljena od kotizacija koriste za plaćanje redovnih mesečnih troškova Udruženja (zakupa prostora, računa za struju, telefon, internet itd.).


Sve informacije možete dobiti na 064/3636653 (osoba za kontakt Dušan Smiljanić), ili putem mail adrese bojana.markovic@plavikrug.org

Pozovite prijatelje, porodicu i kolege da se pridruže našoj misiji, ili nas jednostavno podrže dolaskom i pruže podršku našem udruženju!